Aanmeldingsprocedure 4-jarigen

Wanneer u besluit uw kind aan te melden op De Wetering, dan ontvangt u van ons hiervoor een inschrijfformulier. U kunt dit invullen en, voorzien van een document met daarop het burgerservicenummer, inleveren bij ons op school.

U ontvangt dan al onze digitale informatiebrief met nieuws vanuit school.

De leerkracht van groep 1 neemt ongeveer 4 weken voor de vierde verjaardag contact met u op om maximaal 5 wendagen af te spreken. Vanaf de vierde verjaardag kan uw kind dan ook daadwerkelijk naar school: Hij/zij is van harte welkom op De Wetering!

Aanmeldingsprocedure zij-instromers

Wanneer u bijvoorbeeld vanwege een verhuizing uw kind aanmeldt op De Wetering, dan is het ook zo dat na een intakegesprek een inschrijfformulier wordt meegegeven.

In overleg met de directeur wordt afgesproken wanneer uw kind dan op school gaat starten en in welke groep.

Natuurlijk is het mogelijk om van tevoren vast een dag(deel) mee te lopen om de sfeer te proeven in de klas. Ook langs deze weg is uw kind van harte welkom.