Ziekmeldingen

Wanneer uw kind ziek is en de school niet kan bezoeken, verwachten wij van u ’s morgens tussen 08.15 en 08.40 uur een telefoontje naar de school. U kunt dan bellen naar het volgende telefoonnummer: 036 522 3671.

Eventueel kunt u uw kind ook ziekmelden bij de leerkracht van uw zoon en/of dochter via de e-mail (zie hiervoor het supplement van de schoolgids waarin de mailadressen van de leerkrachten staan, deze heeft u van ons als ouder ontvangen).
Ook kunt u door middel van een briefje via één van uw andere kinderen uit het gezin de school op de hoogte stellen.

Het is altijd verstandig dat u hierbij vermeldt wat uw kind mankeert, zodat de leerkrachten alert kunnen zijn op eventuele verschijnselen van een mogelijke besmettelijke ziekte, zoals waterpokken, krentenbaard, kinkhoest, enz. bij andere kinderen.