Gymnastiek

gymnastiekws3    gymnastiekws5

Alle kinderen van groep 3 tot en met 8 gaan twee keer in de week naar de Sporthal Zeewolderhoek, de gymzaal die aan onze school vast zit!. Eén keer is er gymles van meester Niko (vakleerkracht) en de andere keer wordt de les verzorgd door de eigen juf of meester.

In de sporthal zijn ringen en touwen, trampolines en dikke matten. Natuurlijk is daar wel genoeg ruimte voor een potje trefbal!

Bij mooi weer wordt de gymles regelmatig buiten bij de school verzorgd. Voetbal, trefbal, voor elk wat wils.

Eén keer per jaar doen de leerlingen van groep 5 tot en met 8 mee met de grote scholen-sportdag van Zeewolde. Wie weet winnen we dit jaar de slot-estafette?!!

Tevens heeft elke groep vanaf groep 4 een buitenschoolse sport activiteit, georganiseerd door de verschillende sportverenigingen. Dit zijn o.a. voetbal, korfbal, volleybal, hockey enz.