Mobiele telefoons

Leerlingen hebben hun mobiele telefoon in school en op het schoolterrein niet aan staan. Wanneer zij dringend iemand moeten bellen kan dat altijd in overleg met de leerkracht via een telefoon van school. U kunt uw kind in dringende gevallen ook altijd via de schooltelefoon bereiken. De school is streng: ze wil geen misbruik van de foto- en spraakopnamefunctie waarmee veel mobieltjes zijn uitgerust. Bij een overtreding van de regel wordt het mobieltje altijd ingenomen en krijgt de leerling het na 15.00 uur terug. Bij herhaling nemen we contact met u op.

Natuurlijk zullen we met ons nieuwe concept wel vaker gebruik gaan maken van mobiele telefoons, tablets en andere gadgets. Wanneer we dit doen, mogen kinderen alleen met toestemming van de leerkracht, hiervan gebruik maken.