Openbare Basisschool De Wetering

'Onderwijs van nu voor later'

INTAKE GESPREK / INSCHRIJVEN

U bent op zoek naar de school voor uw kind, maar hoe gaat dit nu in zijn werk?

Op De Wetering werken wij niet met wachtlijsten. U hoeft uw kind dus niet al direct na de geboorte op te geven. Wel vinden we het handig om tijdig te weten hoeveel kinderen er in een nieuw schooljaar bij ons op school komen. Ons advies is dan ook om zo rond de derde verjaardag te gaan zoeken naar een passende school.

U kunt altijd een afspraak maken met de directeur voor een intakegesprek. Het intakegesprek vindt het liefst plaats onder schooltijd. Tijdens dit gesprek krijgt u zoveel mogelijk informatie over De Wetering, heeft u de gelegenheid uw vragen te stellen en gaan we natuurlijk ook de school door om de dagelijkse sfeer van onze school in bedrijf te kunnen ervaren.

Enthousiast geworden na het bekijken van onze website of de mond tot mond reclame van andere ouders? Neem dan voor het maken van een afspraak contact op met de directeur van de school:
Peter Hulstein | Telefoon: 036 522 3671  |  E-mail: p.hulstein@obsdewetering.nl

SCHOOLGIDS

De Schoolgids 2019/2020 opent in een nieuw venster.